Голова Чернівецької ОДА відвідав полігон «Прибан» (Фото)

01.06.2018 20:43   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

Два дні - 31 травня та 1 червня - на загальновійськовому полігоні «Прибан» відбуваються заняття з організаційним ядром загонів територіальної оборони. Участь у цих заняттях взяв голова обласної державної аміністрації Олександр Фищук.

Раніше голова ОДА підписав відповідне розпорядження, яким передбачається участь представників виконавчої влади та місцевого самоврядування всіх районів, ОТГ та міста Чернівці у проведенні «Єдиного всеукраїнського стрілецького дня».

На полігоні було обладнано декілька навчальних місць. Окрім стрільби з автомату та пістолету, представникам загонів тероборони розповідали про поводження з мінно-вибуховими пристроями, закладання, розмінування та установку «розтяжок», розбирання-складання зброї, перебування на блокпостах, надання першої медичної допомоги тощо.

Олександр Фищук зауважив, що основна мета зборів — удосконалення злагодженості дій між органами військового управління, правоохоронцями, держадміністраціями в плануванні й управлінні силами та засобами тероборони Чернівецькій області.

За матеріалами Чернівецької ОДА.

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews