Чернівчани взяли участь у відкритті Міжнародної агропромислової виставки «Агро-2018»

07.06.2018 20:42   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

Шостого червня у Києві на території НК «Експоцентр України» відбулось урочисте відкриття ювілейної, ХХХ Міжнародної агропромислової виставки «Агро-2018».

В офіційному відкритті взяли участь Прем’єр-міністр України Володимир Гройсманта перший заступник Міністра аграрної політики та продовольства Максим Мартинюк. 

Виставка «Агро-2018» – найбільша агропромислова виставка в Україні та Східній Європі, виступає ефективною платформою для вдосконалення виробництва, впровадження інновацій, презентацій новинок в усіх сферах АПК України, діловим заходом, що відкрив можливості для співпраці з країнами – лідерами світового аграрного сектору, а також унікальною нагодою для діалогу між приватним бізнесом і державою, асоціаціями та іноземними представниками.

Особлива увага приділяється новинкам сільськогосподарської техніки та устаткуванню, високопродуктивним породам свійських тварин, сучасним агротехнологіям для всіх галузей сільського господарства.

Чернівецька область традиційно взяла участь у виставковому заході. Від Буковини представлені зразки продукції провідних підприємств харчової і переробної галузей АПК, сільськогосподарських товаровиробників. Захід також відвідали керівники агропромислового комплексу районів, керівники агроформувань, керівники харчових переробних підприємств  агропромислового комплексу області. Під час проведення виставки є можливість заключити партнерські угоди, придбати сільськогосподарську техніку, худобу, птицю та інше.

Загалом, область представляють 37 провідних підприємств.

З експозицією Чернівецької області ознайомилися заступник Міністра аграрної політики та продовольства України Олена Ковальова.

Виставка триватиме до 9 червня.

За матеріалами прес-служби Чернівецької ОДА.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews