Київська журналістка оцінила «розгул демократії» в Чернівцях

05.08.2018 14:15   Джерело: Чернівецький промінь
Опубліковано : Буковинський Новинар

Журналістка видання «Новое время» Крістіна Бердинських у програмі «Без емоцій» на телеканалі «Чернівецький промінь»  розповіла свої враження від відвідин сесії Чернівецької міської ради.

– Мене здивувала відкритість засідання. У президію потрапила людина, котра не є депутатом, і навіть намагалася керувати, але до неї досить толерантно поставилися всі політики. Один громадський активіст взагалі кричав на депутатів. Тобто те, що Чернівецька міська рада відкрита для громадськості – це факт, – заявила журналістка.

Вона також відзначила відкритість усіх учасників політичного процесу до ЗМІ. Зовсім інша ситуація в Одесі, де під час розслідування Крістіні Бердинських так і не вдалося поспілкуватися із мером. Факти вказували на зв'язок очільника міста із мафією. Це украй негативно могло позначитися на репутації політика, проте зустрітися з журналісткою, аби надати якісь докази протилежного, він не захотів. 

– На відміну від Одеси, де відбулося зрощення влади і мафії, і крок вправо-вліво зробити неможливо, на Буковині йде боротьба різних політичних груп, – сказала Крістіна Бердинських.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Чернівецький промінь