«Не оцінюйте мої вчинки»: чоловік співачки з Буковини заговорив після зради

12.08.2018 16:15   Джерело: Молодий буковинець
Опубліковано : Буковинський Новинар

Чоловік української співачки Ані Лорак, турецький бізнесмен Мурат Налчаджіолу, якого нещодавно папараці "спіймали" в нічному клубі Києва в обіймах іншої жінки Яни Беляєвої, вперше заговорив після зради дружини.

На своїй сторінці в Instagram у сторіз Мурат Налчаджіоглу опублікував картинку з цитатою, ніби коментуючи сімейну драму.

"Не оцінюйте мої вчинки, думки і почуття, зі своєї точки зору. Ви не знаєте навіть половини того, що відбувається всередині мене", – заявив Налчаджіолу.

«Не оцінюйте мої вчинки»: чоловік співачки з Буковини заговорив після зради

Нагадаємо, нещодавно чоловіка Ані Лорак помітили у Києві в караоке-клубі з незнайомою брюнеткою. Чоловік погладжував супутницю по стегні та ніжно обіймав за талію. Незнайомку звати Яна Бєляєва і з Налчаджіолу вони знайомі давно. До цього папараці неодноразово бачили Мурата у компанії інших жінок, а також під дією заборонених препаратів. 

Крім того, знайомі співачки розповіли, що турок почав "гуляти" одразу після одруження.

Зраду Мурата вирішив прокоментувати її батько Мирослав Куєк. Він розповів, що самого відео не бачив, однак вважає, що ЗМІ драматизують у цій ситуації і наголосив, що у них "все нормально".

Сама співачка скандал не коментує. Проте напередодні під час концерту в російському Геленджику Ані Лорак заплакала прямо на сцені після виконання однієї з пісень про кохання.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Молодий буковинець