В Ужгороді триває міжнародна виставка-ярмарок «Тур’євроцентр - Закарпаття 2018»

21.09.2018 21:43   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

Делегація Чернівецької області у складі представників відділу з питань туризму обласної державної адміністрації, громадської  організації «Туристсько–спортивний клуб «Буковина Х - Тур», громадської органіці «Буковинський розмай», власники сільських зелених садиб, туристичних підприємств та бджолярів Вижницького району, беруть участь в «XVII Міжнародній туристичній виставці-ярмарку «Тур’євроцентр - Закарпаття 2018», яка проходить 21-22 вересня 2018 року в приміщенні культурно-історичного центру «Совине гніздо» (м. Ужгород, Закарпатська область).

Виставка-ярмарок «Тур’євроцентр–Закарпаття 2018» - це бізнес-майданчик, на якому обговорюються найважливіші питання про розвиток туристичної галузі, а також надається можливість представити та просувати  асортимент усіх видів туристичних послуг.

Під час проведення виставки проводиться презентація туристичного продукту різних регіонів України та іноземних країн. В виставці беруть участь представники туристичних організацій та підприємств з Білорусі, Польщі, Румунії, Словаччини, Туреччини, Угорщини, Хорватії, Чеської Республіки.

За матеріалами прес-служби Чернівецької ОДА.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews