Коли чернівчани матимуть вихідні та святкові дні в грудні та січні?

15.10.2018 08:13   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

Розпорядженням уряду України для всіх жителів територій та районів встановлено новий перелік вихідних днів на період зимових різдвяних святкувань. Усі працевлаштовані жителі Чернівецької та інших областей не працюватимуть.

Зокрема, 23, 24 та 25 грудня – вихідні дні з нагоди святкування Католицького Різдва за Григоріанським календарем, натомість за робочий день 24 грудня, понеділок, громадяни відпрацюють у суботу, 22 числа. Цей день є офіційно робочим, про що детально описано в постанові Кабінету міністрів України

Під час святкування Нового року вихідні в усіх регіонах України будуть починатися з 30 грудня та триватимуть до 1 січня 2019 року включно. Проте, влада вирішила питання щодо відпрацювання вихідного дня за 31 число - громадяни прийдуть на робочі місця 29 грудня, в суботу.

Таким чином, перелік вихідних днів в Україні не буде впливати на обсяги заробітної плати, оскільки робочі дні будуть відпрацьовані.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews