Чернівецький ЦНАП запровадив послугу «Мобільний адміністратор»

31.10.2018 09:15   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

Центр надання адміністративних послуг Чернівецької міської ради став ще ближчим до чернівчан. У ЦНАПі працює послуга «Мобільний адміністратор» для людей, які не здатні самостійно пересуватись і отримати ту чи іншу адміністративну послугу органів влади.

Для оформлення послуги “Мобільний адміністратор” необхідно попередньо подати письмове звернення до ЦНАП. Зробити це може хтось із рідних чи особа за довіреністю.

Послуга надається особам з обмеженими можливостями чи обмеженими у пересуванні. Після подачі звернення уточнюється дата та час прибуття працівника ЦНАП та інформується заявника щодо процедури отримання необхідної адміністративної послуги. Адміністратори Центру, які надають послугу «Мобільний адміністратор» користуються спеціальним кейсом, який оснащений всім необхідним обладнанням для обслуговування заявників за принципом віддаленого робочого місця.

Із переліком адміністративних послуг які надаються через ЦНАП можна ознайомитись як на рецепції за адресою: м. Чернівці, вул. Героїв Майдану, 7 так і на офіційному сайті в мережі Інтернет за посиланням: http://dozvil.city.cv.ua  Послуга безкоштовна.

За детальною інформацією звертайтесь за адресою ЦНАП: м.Чернівці, вул. Героїв Майдану, 7 або за тел. (0372) 50-90-83, 50-90-90

За матеріалами прес-служби Чернівецької міської ради.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews