Чернівецькі синоптики називають осінь 2018 року аномальною

06.11.2018 00:24   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

популярне


У Чернівецькій області синоптики зафіксували два метеорологічних рекорди, адже осінь 2018 року, за їх твердженням, стала аномальною.

За офіційними даними Чернівецького гідрометцентру, температура повітря в регіоні 15 жовтня сягнула максимального рівня за всю історію роботи синоптичної організації. Термометри показали 20,6 градусів тепла. Майже аналогічна ситуація відмічалась в 1979 році, але тоді це був показник 20,1 градус.

Вдруге рекорд був поставлений 28 жовтня, коли надворі стало ще тепліше – 22,6 градусів. Це також аномально, бо дещо подібне було в 2013 році - тоді зафіксували +21 градус.

Синоптики за містяни вражаються чудом самої природи, адже подібну осінь ніхто не міг передбачити. Якби не пожовкле листя на деревах, то можна було б сказати, що весна повертається в Чернівецьку область. Адже подекуди почали розквітати весняні рослини – вишня, бузок, сакура та інші. 

Громадяни сподіваються, що зима також не стане суворою.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews