Для буковинської молоді провели освітній проект «ЗНОбачення: Майстерня підготовки до ЗНО»

25.02.2019 11:34   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

Вчора, 24 лютого, ту приміщенні лекторію Чернівецького відділення Української Академії лідерства відбувся освітній проект «ЗНОбачення: Майстерня підготовки до ЗНО».

Захід проведено з метою надихнути молодь до комплексної підготовки до ЗНО, ознайомити учнів із усіма тонкощами і таємницями складання іспиту та демонстрації, що підготовка може бути цікавою, веселою, принести користь у подальшому навчанні у вищих навчальних закладах

Освітній проект відбувся за сприяння управління молоді та спорту обласної державної адміністрації спільно з координатором із громадської організації «Фундація регіональних ініціатив» Веронікою Генкул.

Учасниками заходу стали 50 учнів 10-11 класів Чернівецької області, для яких було організовані цікаву і корисну програму, та запрошено різноманітних спікерів які зокрема ділилися із учасниками наступним:

Громадська активістка і культурна діячка Інна Лакуста (Оксюморонка) – виклала насичену лекцію про тайм-менеджмент і мотивація до навчання.

Психолог Наталія Стебельська – поділилася порадами як побороти хвилювання під час підготовки та на іспиті.

Репетитор ЗНО з історії, громадський діяч, екскурсовод, ведучий радіо UA: суспільне Ярослав Адамчук – розповів про ТОП-5 секретів підготовки до ЗНО з історії.

Ці та інші майстер-класи та елементи проекту не залишили небайдужими жодного учасника проекту.

По завершенню заходу учасники були нагороджені сертифікатами  та  подарунками, однак найбільша цінність для них – це практичні знання які допоможуть учасникам проекту краще підготуватися до складання ЗНО та в подальшому прокласти собі шлях до продуктивного та цілеспрямованого подальшого саморозвитку.

 
 
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews