Перша релігійна громада на Новоселиччині ініціювала перехід до ПЦУ (Відео)

25.02.2019 12:15   Джерело: Буковинська правда
Опубліковано : Буковинський Новинар

Перша релігійна громада на Новоселиччині ініціювала перехід до ПЦУ.

Про це повідомляє Буковинська правда з посиланням на «Район-інфо». 

Релігійна громада села Зелений Гай Новоселицького району ініціювала збори щодо переходу до Православної церкви України. Стихійні збори вірян відбулися сьогодні на подвір'ї церкви Св. Дмитра. 

Тут члени ініціативної групи з числа жителів села повідомили настоятеля храму отцю Борису про те, що мають намір створити ініціативну групу для проведення зборів громади щодо переходу до Української Православної Церкви. 

Частина прихожан доводила, що переходити не можна, інша – що зробити це необхідно. Священик зачитав «маніфест» щодо недопущення втручання світської влади у церковне життя, члени ініціативної групи – своє бачення необхідності переходу до ПЦУ. 

Загалом утворилися два «табори», які мають намір збирати підписи і ініціювати загальні збори громади для прийняття рішення щодо переходу до Української Павославної церкви і навпаки.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Буковинська правда