Делегація Чернівецької області бере участь в міжнародній туристичній виставці «ITB Берлін – 2019»

06.03.2019 22:14   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

Делегація Чернівецької області бере участь в міжнародній туристичній виставці «ITB Берлін – 2019», яка розпочала свою роботу 6 березня і триватиме до 10 березня включно.

«ITB Берлін» є найбільшою щорічною подією в індустрії туризму та однією з найпотужніших в світі туристичних виставок, яка охоплює 6 континентів, 180 країн, понад 10000 експонентів та понад 160 000 відвідувачів.

Метою участі в виставці є презентація туристичних можливостей регіону, що сприятиме збільшенню туристичних потоків та економічному зростанню Буковини.

Міжнародна туристична виставка «ITB Берлін - 2019» відображає основні тенденції розвитку та сегменти міжнародного туризму, серед яких морські та річкові круїзи, спортивний туризм, екологічний туризм, культурний туризм, сімейний відпочинок з дітьми, пригодницький туризм і інші сегменти, що робить її передовою платформою для глобальних туристичних пропозицій.

 
За матеріалами ЧОДА.
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews