Буковинські рятувальники перевірили виборчі дільниці (Фото)

22.03.2019 23:22   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

У період підготовки до виборів Президента України працівники Служби порятунку проводять профілактичні заходи на виборчих дільницях та з особами, котрі залучатимуться до роботи на них.

Такі заходи організовуються з метою забезпечення належного рівня безпеки у місцях, де незабаром громадяни здійснюватимуть своє волевиявлення.

Зокрема, сьогодні працівники Кельменецького районного сектору Управління ДСНС у смт Кельменцях провели інструктажі на тему дотримання правил пожежної та техногенної безпеки на виборчих дільницях із головами комісій району. Рятувальники пояснили, що особи, які беруть участь в роботі виборчих дільниць, повинні знати і виконувати правила пожежної безпеки. При виникненні пожежі вони повинні негайно повідомити про це по телефону 101, після чого вжити заходів щодо евакуації людей і документів із приміщення. Також важливо для учасників виборчих комісій знати користуватися первинними засобами пожежогасіння.

Фахівці Новоселицького районного сектору, в свою чергу, провели позапланові перевірки об’єктів, де будуть розміщені виборчі дільниці, на дотримання та виконання вимог законодавства у сфері пожежної та техногенної безпеки. Громадянам, котрі працюватимуть на цих дільницях, рятувальники розповіли основні правила безпеки. Вони вказали, що приміщення має мати не менше двох евакуаційних виходів; сходові клітки, евакуаційні виходи, проходи, коридори повинні постійно утримувати вільними;  приміщення мають бути забезпечені первинними засобами пожежогасіння відповідно до встановлених норм. 

Під час своєї роботи рятувальники роздавали громадянам тематичні пам’ятки з питань пожежної безпеки під час виборів.

За матеріалами прес-служби Управління ДСНС України у Чернівецькій області.

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews