Буковинці їдуть піснею підтримати бойовий дух українських воїнів

10.04.2019 08:23   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

В рамках пісенного туру «Гордімося, друзі, що ми українці!» 09 квітня 2019 року о 16:00 відбудеться виступ на військовому полігоні в м. Володимир - Волинський заслуженого артиста України Святослава Края, учасниць вокального колективу «Берегиня» Сторожинецької ОТГ в складі: Аліни Побіжан, Галини Сушинської, Анастасії Геви, звукорижисер - Григорій Бузинський.

Супроводжують  концертний тур - перший заступник голови Сторожинецької ОТГ, депутат районної ради – Петро Брижак, депутат районної ради - Іван Урсулян.

«Українска пісня – це історія українського народу, народу трудівника, народу воїна, який століттями боронив і боронить свою землю, як сьогодні. Це слова, які я запозичив у Довженка, але зі своєю інтерпритацією, - зазначив Мирослав Заячук. – Дякую Свяославу Краю, учасницям вокального колективу «Берегиня». Вдячні нашим воїнам за цілодобовий захист держави».

За підтримки військомату та облдержадміністрації це вже 18-та концертна поїздка. Перша поїздка відбулася на Схід у 2014 році.

Окрім пісні, буковинці везуть і вишиті сорочки, дитячі малюнки та ікони, що передали мешканці ОТГ.

За матеріалами ЧОДА.
 
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews