Рабінович: «Опозиційна платформа - За життя» готова стати майданчиком для об'єднання політиків (відео)

Парламентарій запропонував представникам інших опозиційних сил співпрацю «для того, щоб врятувати Україну».

03.05.2019 13:13   Джерело: CvNews
Опубліковано : Новини Буковини

«Опозиційна платформа -За життя» готова стати майданчиком для об'єднання відповідальних політиків, які готові працювати заради миру і економічного процвітання країни. Про це заявив народний депутат України і голова політичної партії «Опозиційна платформа -За життя» Вадим Рабінович в ефірі телеканалу NewsOne.

«Я прихильник об'єднання абсолютно з усіма. Я готовий працювати навіть з тими, кого не особливо люблю і поважаю, тому що це відповідає запитам виборців. Вони хочуть, щоб ми об'єдналися, згуртувалися - і вирішили питання встановлення миру і відродження економіки. Ми просто зобов'язані об'єднуватися! », - підкреслив політик.

Парламентарій запропонував представникам інших опозиційних сил співпрацю «для того, щоб врятувати Україну».

«Я готовий бачити в рядах нашої партії і Вадима Новінського, і Олександра Вілкула, і Євгена Мураєва - тільки тому, що ми разом повинні зупинити вбивство нашої країни. Я не знаю, чи вистачить у них громадянської мужності піти на це, але я вже подав приклад, як потрібно державні інтереси ставити вище своїх власних. Маючи президентський рейтинг вище, ніж у Мураєва і Вілкула разом узятих, я відмовився балотуватися, тому що знав, що це йде врозріз з інтересами виборців. І вважаю, що вчинив правильно! На парламентських виборах ми з Бойко знову підемо разом, при цьому я очолю нашу політичну силу. І це теж правильно. Вчіться у нас!», - закликав глава «Опозиційної платформи-За життя».

Народний депутат закликав до об'єднання всіх політиків навколо партії «Опозиційна платформа - За життя».

«Я з величезною повагою ставлюся до Вадима Новинського. У нас не завжди збігаються погляди, але це не привід «різати» один одного, ми зустрічаємося, обмінюємося думками ... Нам нічого ділити, а значить, ми зобов'язані співпрацювати в будь-якому форматі заради об'єднання країни. Ми будемо процвітаючою країною тільки тоді, коли будемо поважати цінності один одного. Давайте поважати один одного - і об'єднуватися! У нас є спільна мета - світ і економіка!», - резюмував Вадим Рабінович.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews