Трагедія на Буковині: стали відомі подробиці смерті двох чоловіків, яких вбила блискавка

20.05.2019 16:30   Джерело: CvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська
18 травня у селі Вашківці, що на Сокирянщині сталася трагедія. Там від удару блискавки померли двоє чоловіків. Журналісти телеканалу 112 Україна розповіли подробиці трагедії.
 
Як йдеться в сжеті, 60-річний та 37-річний чоловіки були родичами, обоє випасали худобу за селом на той момент, коли почалася гроза.
 
 
На момент негоди зять і тесть накрилися плащем, однак це не врятувало їх від смерті. Односелець загиблих Василь Гончарук розповів, що бачив, як один із чоловіків говорив на той момент по телефону, що й спричинило попадання блискавки. Блискавка була червоного кольору, тіла чоловіків розлетілися в різні сторони, від удру у 37-річного постраждалого розлетівся одяг та одразу з'явилися опіки на тілі.
 
 
У 37-річного померлого залишилося двоє дітей. Селяни кажуть, що обоє чоловіків були хорошими сім'янинами. Якби вони стояли у зоні захисту електромереж, трагедія б не сталася. У поліції розслідують інцидент. Тіла чоловіків направили на сулмедекспертизу.
 
За матеріалами 112 Україна.
 
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews