«Буковинські намистинки»: близько 200 дошкільнят взяли участь у гала-концерті

07.06.2019 09:13   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

Шостого червня відбувся гала-концерт обласного фестивалю «Буковинські намистинки», в якому взяли участь близько 200 дітей.

Дитинство – це країна безмежної любові і безтурботного щастя, в яку сьогодні щиро запрошують усіх вихованці закладів дошкільної освіти нашого краю.

Привітала маленькі таланти заступник директора Департаменту освіти і науки облдержадміністрації Ірина Ісопенко:

«Найцінніше, що є в нашому житті - це діти, ті кому ми віддаємо своє серце, душу, заради кого ми живемо. Переконана, що  завдяки нашій любові, підтримці, піклуванню, усмішкам та поцілункам, наші квіти розквітають. Шановні діти, у кожного з вас є такий невидимий вогник, який бачать ваші батьки і вихователі, завдяки їхній праці та підтримці,  ви пронесете його упродовж всього життя. Нехай любов, добро і затишок панують у ваших серцях і ваших родинах».

В рамках фестивалю маленьких буковинських зірочок нагороджено грамотами Департаменту освіти і науки обласної державної адміністрації, а також вони отримали подарунки від спонсорів та меценатів.

 
За матеріалами ЧОДА
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews