Завдання - виконати план. Чому на Буковині з пенсіонерів роблять макових «наркоторговців»?

20.06.2019 20:33   Джерело: CvNews
Опубліковано : Буковинський Новинар

Лише за тиждень у Кіцманському районі затримано близько десяти пенсіонерів.

Марихуана біля дому та опійний мак на городі - поліціянти Буковини "нещадно" карають кримінальними провадженнями пенсіонерів Кіцманщини, адже чи не щодня Відділ комунікації поліції звітує скільки рослин опійного маку та конопель було вилучено у жителів району. 

До прикладу, "свіжаком" від поліції стала новина про 5 фактів вирощування нарковмісних рослин. Так, на території домогосподарства у селі Стрілецький Кут правоохоронці виявили та вилучили у 80-річної місцевої жительки 148 рослин снодійного маку та 58 кущів конопель. У цьому ж селі поліцейські вилучили ще 20 рослин конопель на присадибній ділянці 54-річної жінки. Також працівники поліції задокументували незаконне вирощування конопель у селах Коростувата і Оршівці. Там на територіях приватних господарств правоохоронці вилучили 440 рослин опійного маку.

null
Фото Нацполіція

А 65-річна жителька Хотинщини вчинила кримінальне, вирощуючи 140 рослин того ж маку.

Висновки чи підозри:або ж ці всі пенсіонери вирощують рослини для побуту (бо ж, погодьтеся, бабусю, яка курить коноплю важко уявити), або ж поліціянти просто закривають не виконаний план по спецоперації "Мак". 

Важко уявити, що буде 14 серпня, коли ті ж пенсіонери, взявши макові головки для освячення у церкві, потраплять під "пильне" око правоохоронців.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews