Чернівецький обласний військовий комісаріат про відбір кандидатів для навчання на «Курсах лідерства офіцерського складу»

27.06.2019 09:11   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

Громадянам надається нагода реалізувати себе в якості військовослужбовця з перспективою кар’єрного росту, здобувши за короткий термін офіцерське звання. На навчання запрошуються придатні за станом здоров’я громадяни України та військовозобов’язані віком від 19 до 30 років з наявним освітнім ступенем не нижче «бакалавр».

Навчальний заклад пропонує професійне навчання за військово-обліковими спеціальностями тактичного рівня освіти:

бойове застосування механізованих з’єднань, військових частин і підрозділів;

бойове застосування танкових з’єднань, військових частин і підрозділів;

бойове застосування з’єднань, військових частин і підрозділів причіпної артилерії.

Особи, які приймаються на навчання, укладають контракт та проходять військову службу в Національній академії сухопутних військ на посадах сержантського складу «слухач ВВНЗ» з присвоєнням військового звання «молодший сержант». Протягом навчання вони перебувають на повному утриманні Збройних Сил України, розміщуються в комфортних гуртожитках та отримують грошове забезпечення від 10000 грн. 

По завершенню навчання, через 12 місяців, випускникам надається сертифікат про завершення курсів встановленого зразка та присвоюється первинне військового звання офіцерського складу «молодший лейтенант». Після цього військовослужбовці призначаються на посади офіцерського складу в Збройних Силах України.

Для зарахування на «Курси лідерства офіцерського складу» необхідно звернутися до військового комісаріату, представити оригінал документу про вищу освіту, пройти професійно-психологічний відбір, військово-лікарську комісію, мати відповідний рівень фізичної підготовки та прибути для співбесіди на засідання приймальної комісії з прийому слухачів на навчання.

Конкурс сплановано з 13 по 16 серпня 2019 року у Національній академії сухопутних військ за адресою м. Львів, вулиця Героїв Майдану, 32.

Звертайтеся до Чернівецького обласного військового комісаріату за адресою: вул. О.Кобилянської, 32, або до місцевих військових комісаріатів, а також телефонуйте за номерами: 0509480349, (0372) 52 43 49.

За матеріалами ЧОДА
 
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews