Місцеві бюджети Буковини отримають 32 млн грн субвенції на здійснення заходів щодо соцекономрозвитку

18.07.2019 19:24   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

Департамент фінансів облдержадміністрації інформує, що відповідно до розпорядження Кабінету Міністрів України від 10 липня 2019 р. № 500-р, місцеві бюджети Чернівецької області додатково отримають 31,9 млн. грн. субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій, які будуть використані на ремонтно-будівельні роботи у закладах соціально-культурного призначення області, закупівлю для навчальних закладів оргтехніки та меблів, тощо.

Загалом з початку року Кабінетом Міністрів України Чернівецькій області розподілено кошти субвенції на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій на загальну суму 178,6 млн. грн.

З детальним переліком об’єктів (заходів), на які додатково передбачені кошти Субвенції, можна ознайомитись за посиланням: https://www.kmu.gov.ua/ua/npas/deyaki-pitannya-rozpodilu-u-2019-roci-subvenciyi-z-derzhavnogo-byudzhetu-miscevim-byudzhetam-na-zdijsnennya-zahodiv-shchodo-socialno-ekonomichnogo-rozvitku-okremih-teritorij-s-500-100719

За матеріалами ЧОДА

 
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews