Буковинські правоохоронці працюють у посиленому режимі

21.07.2019 09:13   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

Буковинські правоохоронці працюють у посиленому режимі та цілодобово моніторять ситуацію щодо виборчого процесу. Поліцейські оперативно реагують на кожне повідомлення, про незаконне розміщення агітаційних матеріалів.

Увечері 20 липня на спецлінію «102» надійшло звернення про агітаційний плакат, виявлений в одному зі спальних районів Чернівців. Крім цього, працівники поліції задокументували порушення «дня тиші» у населених пунктах Герцаївського та Глибоцького районів. За всіма фактами наразі здійснюються перевірки, за результатами яких будуть прийняті відповідні рішення.

Відповідно до статті 212-10 Кодексу України про адміністративні порушення, здійснення передвиборної агітації поза встановленими строками карається штрафом на громадян від 30 до 50 неоподаткованих мінімумів доходів громадян і на посадових осіб – від 50 до 80 неоподаткованих мінімумів доходів громадян.

Відділ комунікації поліції Чернівецької області

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews