Начальник райдержадміністрації на Буковині вирішив заощадити на школярах

09.08.2019 19:39   Джерело: CvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Посадовцю вже оголосили підозру у вчиненні правопорушення.

У нецільовому використанні майже 2мільйонів гривень з бюджету підозрюють начальника Хотинської РДА. Як з'ясували працівники УЗЕ, з державного бюджету для Хотинської РДА було виділено кошти для придбання шкільних автобусів, які повинні були перевозити дітей із сіл.

Та начальник Хотинської РДА вирішив, що дітям буде задорого їздити на нових автобусах до школи, тож він змінив в інтересах підприємця вимоги тендеру. Він прописав вимоги, які дали змогу придбати замість нових шкільних автобусів старі.

7 серпня слідчі обласної поліції за процесуального керівництва прокуратури області повідомили про підозру начальнику управління Хотинської РДА за ч. 1 ст. 210 (Нецільове використання бюджетних коштів), ч. 2 ст. 364 (Зловживання службовим становищем) та за ч. 2 ст.366 (Службове підроблення) Кримінального кодексу України.
 
Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк до шести років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, зі штрафом від п’ятисот до однієї тисячі неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews