Про що спілкувалися освітяни у Будинку з левами?

04.09.2019 20:12   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

Вже втретє Представництво Європейського Союзу в Україні за активного сприяння Чернівецької обласної державної адміністрації проводить спільну зустріч делегацій представництва ЄС в Україні з буковинцями в рамках інформаційної кампанії «Будуймо Європу в Україні».

Третього вересня з представниками Департаменту освіти і науки, управління міжнародного співробітництва та європейської інтеграції ОДА, управління освіти Чернівецької міськради, Інституту післядипломної педагогічної освіти Чернівецької області, закладів загальної середньої та вищої освіти поспілкувалися менеджер інформаційної кампанії «Будуймо Європу в Україні» Представництва ЄС в Україні Станіслав Корольков та координатори цієї кампанії Аліса Тягун таВсеволод Верещагін.

Йшлося про освітні програми, можливості стажування в країнах ЄС для студентської молоді, інформаційні ресурси Європейського союзу та проекти, зокрема Erasmus+, EU Study Days, Creative Europe та інші.

«Варто відзначити надзвичайну актуальність та важливість проведення подібних заходів, адже саме такі зустрічі допомагають залучити якомога ширше коло зацікавленої аудиторії до формування проєвропейського вектору зовнішньої політики України та слугують популяризацією євроінтеграційних процесів в Україні», - зазначила Ірина Ісопенко, в.о. директора Департаменту освіти і науки обледжадміністрації.

Візити Представництва ЄС до Чернівецької області є частиною серії інформаційно-просвітницьких заходів, які проводятьсь по всій країні з метою донесення важливості реалізації Угод про асоціацією між Україною та ЄС, підвищення рівня обізнаності українців щодо розвитку партнерських відносин.

За матеріалами ЧОДА

 

 
 
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews