Чому затримують ремонт вулиці Руської у Чернівцях?

14.09.2019 09:21   Джерело: CvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Під час розробки проекту забули про необхідність заміни відвідного водогону та зливової мережі.

Останнім часом чернівчани нарікають на те, що ремонт вулиці Руської затягується. Однак, жодної вини підрядника у цьому немає.

Справа у тому, що свого часу департамент ЖКГ, яким керував Ярослав Кушнірик, замовив проектно-кошторисну документацію, в якій не були передбачені певні необхідні види робіт.
 
 
Про це в ефірі програми «Чия правда?» на телеканалі «Чернівецький промінь» повідомив чинний директор Департаменту ЖКГ Володимир Бешлей під час дискусії з Кушніриком.
 
- У мене є договір від 26 лютого 2018 року з організацією на виготовлення проектної документації. Договір підписали ви та замовили ту проектно-кошторисну документацію, з якою ми зараз маємо головний біль.


Ви замовили заміну тільки магістрального водогону. А там є ще розвідний водогін меншого діаметру і його заміну не передбачили в проекті, хоча він був, як решето.
 
А ви знали, як замовник, що там в аварійному стані зливова мережа, яка, фактично, не працює. Як ви збиралися ремонтувати Руську без ремонту зливої мережі?


Ви замовили тільки три позиції: ремонт дорожнього полотна, водопровід та каналізацію. Саме через вас ми маємо проблеми із затримкою цього об’єкту, - звернувся Бешлей до Кушнірика.
 
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews