Для буковинських студентів відбулися спортивно-розважальні змагання

15.09.2019 07:58   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

популярне


12 вересня в Чернівецькому музеї просто неба з метою утвердження, пропаганди та популяризації здорового і безпечного способу життя серед молоді, управлінням молоді та спорту обласної державної адміністрації спільно з Державним вищим навчальним закладом «Чернівецького транспортного коледжу» з нагоди Дня здоров’я були проведені виїзні спортивно-розважальні змагання для студентів з командних дисциплін.

Перемогу здобула команда 1 курсу із спеціальності транспортні технології Державного вищого навчального закладу «Чернівецького транспортного коледжу». 

Уже традиційно у ВНЗ та ПТНЗ Чернівців під час проведення Дня здоров’я виїжджають на природу. Там,  окрім спортивних змагань, влаштовують різноманітні конкурси студентської самодіяльності, які відповідно допомагають інтегрувати студентів, які лише вступили на навчання та їх старших колег до цікавого та здорового дозвілля, задля гармонічного розвитку особистості під час навчання.

За матеріалами ЧОДА

 
 
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews