Задля запобігання трагедії на воді чернівецькі рятувальники нагадують відпочивальникам правила безпеки

15.09.2019 20:43   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

Хороша погода на Буковині сприяє відпочинку громадян на водоймах. Проте не завжди, перебуваючи біля річки чи озера, люди дотримуються відповідних правил поведінки.

Рятувальники  наголошують: дбати про власну безпеку потрібно навіть під час відпочинку! Тому, щоб попередити нещасні випадки на воді та спонукати громадян проводити дозвілля обачно, 13 вересня працівники Чернівецького міського відділу Управління ДСНС поспілкувалися із відпочивальниками на міському пляжі в обласному центрі.

Під час роз’яснювальної роботи рятувальники розповіли громадянам, що потрібно та чого не можна робити, аби відпочинок біля води приносив тільки задоволення й не спричинив біди. Фахівці Служби порятунку пояснили мешканцям краю, у чому небезпека купання у не відведених для цього місцях, застерегли від пірнання у воду з обривів та мостів і нагадали про заборону купання у нетверезому стані.

Також рятувальники звертали увагу дорослих на постійний нагляд за дітьми під час їхнього купання, пояснювали, що небезпечно плавати поодинці та далеко від берега.

Для того, щоб відпочивальники краще запам’ятали слова рятувальників, їм вручили листівки з правилами безпеки.

За матеріалами ГУ ДСНС

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews