Студентський хор «Резонанс» ЧНУ взяв участь фестивалі у зоні ООС

29.10.2019 19:12   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

популярне


З  23 по 25 жовтня студентський хор «Резонанс» Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича взяв участь у фестивалі хорової музики Хор-Fest «Східний КАМЕРТОН», який відбувся у Сєвєродонецькому коледжі культури і мистецтв імені Сергія Прокоф’єва за підтримки Українського культурного фонду.

Про це повідомляє офіційний сайт ЧНУ.

Окрім численних концертних виступів (м. Сєвєродонецьк, м. Рубіжне), які були заплановані програмою хорового фестивалю, хор «Резонанс» брав участь у просвітницьких заходах: прес-конференціях для ЗМІ, семінарах-практикумах, круглих столах, майстер-класах. 

Головною подією фестивалю став концерт хорових колективів для мешканців міста і області у концертному залі Сєвєродонецького коледжу культури і мистецтв ім.С.Прокоф’єва. Концертні програми студентських хорів з Луганщини, Галичини, Буковини порадували як найвибагливіших шанувальників хорового мистецтва, так і досвідчених музикантів-професіоналів. 

Завершився фестиваль спільним виконанням всіма учасниками кантати буковинського композитора, засновника кафедри музики Андрія Кушніренка «Молюсь за тебе, Україно» у супроводі симфонічного оркестру Сєвєродонецького коледжу культури і мистецтв ім.С.Прокоф’єва.

За матеріалами ЧНУ

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews