Буковинця, який допомагав митнику легалізовувати євробляхи, взяли під варту

10.11.2019 10:11   Джерело: CvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

35-річного мешканця Глибоцького району підозрюють у підбурюванні та пособництві в одержанні хабара службовою особою, а також у внесенні нею до офіційних документів завідомо неправдивих відомостей.
 
Чоловік, будучи посередником, отримував від водіїв автомобілів з іноземною реєстрацією гроші для працівника митниці, який у свою чергу вносив до бази даних недостовірні відомості щодо виїзду автомобіля з іноземною реєстрацією за межі України без фактичного перетину кордону. Про це повідомляє пресслужба прокуратури Чернівецької області.
 
Таким чином водій міг уникнути адміністративної відповідальності за нелегальне використання автомобілів іноземних власників.
 
Слідчий суддя Хмельницького суду задовольнив клопотання прокурора та обрав підозрюваному запобіжний захід у виді тримання під вартою з альтернативою внесення застави в сумі 80 280 гривень.
 
Досудове розслідування триває.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews