У Чернівцях студенти УАЛу нагодують найгіршим супом у світі

19.11.2019 21:57   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

23 листопада об 11.30 на розі вул. Шевченка і Руської студенти Української академії лідерства проведуть акцію Вуличний ресторан «Непораховані з 1932», яка присвячена трагічним подіям Голодомору. Організатори нагодують мешканців міста тим, що були змушені їсти українці 86 років тому через злочини радянського союзу.

Вшанування пам’яті загиблих пройде у незвичному для міста форматі, щоб відтворити атмосферу 1932-1933 років та нагадати чернівчанам про ті страшні події, які називають геноцидом української нації.

За даними Інституту національної пам’яті від штучного голоду померло від 4 з половиною до 7 мільйонів осіб. Радянська влада знищувала документи та докази своїх злочинів, тому точну кількість жертв порахувати неможливо. Мільйони українців так і залишились невідомими, безіменними та непорахованими.

Організатори: осередок Української академії лідерства у місті Чернівці за підтримки обласної державної адміністрації

Контакти відповідальної особи:

Костенецька Вікторія,

студентка УАЛ, керівниця акції
+380932371245

Довідково:

Українська Академія Лідерства – це програма особистісного та суспільного розвитку, головним елементом якої є 10-місячний формаційний курс для випускників середніх шкіл, що будується на поєднанні елементів фізичного, емоційного та інтелектуального розвитку на основі цінностей. Академія заснована у 2015 році за підтримки фонду Western NIS Enterprise Fund, Адміністрації Президента, Комітету Верховної Ради з питань науки та освіти, Міністерства освіти і науки України.

За матеріалами ЧОДА
 
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews