На Буковині СБУ «накрили» нарколабораторію

26.12.2019 16:07   Джерело: CvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Щомісячний обіг від її діяльності становив півмільйона гривень.

У Чернівцях Служба безпеки України блокувала функціонування переїзної нарколабораторії із виробництва амфетаміну. Щомісячний обіг від її діяльності становив півмільйона гривень. Оперативники спецслужби встановили, що група місцевих мешканців організувала наркобізнес із виготовлення та збуту амфетаміну у особливо великих розмірах.
 
Основне виробництво ділки обладнали за місцем проживання одного із них. «Філіали» діяли в орендованих приміщеннях в Чернівцях та області. Для конспірації зловмисники періодично перевозили «цехи» в інші місця. Восени правоохоронці припинили діяльність двох лабораторій із наркомережі, що були розміщені в одному із сіл на Буковині та в обласному центрі. Повідомляє пресслужба СБ України.
null
 
У межах відкритого кримінального провадження співробітники СБУ провели обшуки за місцем розташування третьої підпільної лабораторії в обласному центрі, а також за місцями проживання ділків. Під час слідчих дій правоохоронці вилучили з гаражного приміщення підготовлені до продажу психотропні речовини, обладнання для їх виготовлення, прекурсори, комп’ютерну техніку та чорнові записи з даними про замовників і наркотрафік.
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews