Управління превентивної діяльності буковинської поліції визнано кращим в Україні

26.01.2020 22:12   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

Діяльність УПД ГУНП в Чернівецькій області відзначено найбільш результативною під час виїзної наради керівництва Департаменту превентивної діяльності під головуванням заступника Голови Нацполіції Олександра Фацевича.

За підсумками роботи в 2019 році чернівецькі правоохоронці отримали відзнаку «Краще Управління превентивної діяльності».

Також від імені Голови Національної поліції нагороджено дільничного офіцера поліції Василя Банчука та інспектора сектору реагування патрульної поліції Діану Бабій. У червні минулого року ці співробітники Сокирянського відділення поліції врятували життя 35-річного жителя району, який намагався накласти на себе руки.

«Кожен співробітник поліції може рівнятися на тих поліцейських, які були сьогодні нагороджені. Це ті люди, які своєю щоденною професійною роботою стоять на захисті життя і здоров’я людей, які кожен день несуть службу на вулицях наших міст і селищ по всій території держави», - відзначив Олександр Фацевич.

Відділ комунікації поліції Чернівецької області

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews