На Буковині поліція задокументувала дві ДТП

24.02.2020 20:41   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

У Сторожинці внаслідок наїзду автомобіля травмувався малолітній пішохід, а на Новоселиччині в ДТП постраждав велосипедист. Обох потерпілих доставлено до медичних закладів для надання допомоги. Наразі вирішується питання щодо внесення відомостей про автопригоди до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

Сьогодні, 24-го лютого, у місті Сторожинець по вулиці Видинівського 39-річний водій автомобіля марки «Chevrolet Niva» допустив наїзд на 10-річного місцевого жителя.

Зі слів очевидців, хлопчик ішов по тротуару, а потім раптово вибіг на проїжджу частину дороги. Кермувальник не встиг вчасно зреагувати на пішохода й допустив ДТП. З переломом гомілкової кістки лівої ноги та закритою черепно-мозковою травмою потерпілого доставлено до районної лікарні.

Ще одна автопригода сталася цього ж дня у селі Костичани Новоселицького району. Внаслідок наїзду вантажівки «Mercedes-Benz» численні травми отримав 40-річний велосипедист.

Виїхавши на місце аварії, слідчо-оперативна група Новоселицького відділення поліції опитала водія та очевидців події. Як пояснив кермувальник, чоловік рухався попереду на велосипеді по узбіччю, а потім раптово виїхав на дорогу та потрапив під колеса автомобіля.

Медики діагностували у потерпілого черепно-мозкову травму, перелом хребта і політравму.

Співробітники поліції встановлюють всі обставини вказаних дорожньо-транспортних пригод.

Відділ комунікації поліції Чернівецької області

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews