Під час карантину у Чернівцях продовжують опалювати порожні приміщення шкіл та садочків

28.03.2020 14:03   Джерело: CvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Під час засідання міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, стало відомо, що до цього часу порожні школи та садочки у Чернівцях опалюються.

Незважаючи на те, що школи та вищі учбові пішли на карантин ще 5 березня, а дитячі садочки з 12 березня, увесь цей час навчальні та дошкільні заклади освіти не відключали від опалення. Про це «Чернівецькому променю» стало відомо з власних джерел.

На засіданні комісії ТЕБ та НС керівник «Чернівцітеплокомуненерго» Олександр Меленчук запропонував вимкнути нарешті опалення в школах та садочках і міський голова Олексій Каспрук погодився, але попросив забезпечити вахтерів та охоронців обігрівачами.

Чому ні мер, ні тепловики, ні, зрештою, керівник управління освіти Сергій Мартинюк, не запропонували цього зробити раніше, наразі невідомо. Також ще невідомо скільки мільйонів гривень місто втратило під час опалення 22 дні порожніх шкіл та садочків.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews