Тікав від патрульних та показував непристойні жести: у Чернівцях затримали водія-порушника

30.07.2020 06:23   Джерело: CvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Дев’ять адміністративних матеріалів склали патрульні на водія, який порушив правила дорожнього руху та намагався від них втекти.

Під час патрулювання автодороги М-19 Ковель – Чернівці, патрульні помітили як водій автомобіля Mercedes Sprinter, порушуючи правила дорожнього руху, виїхав на смугу зустрічного руху, чим створив аварійну ситуацію іншим учасникам дорожнього руху.

Поліцейські одразу направилися за транспортним засобом. Вимоги про зупинку чоловік проігнорував та почав втікати. Водій неодноразово наражав на небезпеку себе та інших учасників дорожнього руху. Також під час руху керманич поводив себе зухвало показуючи непристойні жести через вікно автомобіля.

Небезпечні маневри, спроба втекти не допомогли керманичу уникнути відповідальності. Транспортний засіб виявили та встановили особу водія.

Як повідомили у пресслужбі патрульної поліції, на водія поліцейські склали 9 адміністративних матеріалів, зокрема: протоколи за ст. 130 КУпАП (керування у стані сп'яніння), за ст. 122-2 КУпАП (невиконання вимоги про зупинку), та ч. 4 ст. 122 КУпАП (створення аварійної ситуації).

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews