«Summer Ternopil Economic Platform»: У Тернополі відбувається наймасштабніша бізнес-подія цього літа

26.08.2020 10:42   Джерело: CvNews
Опубліковано : Буковинський Новинар

Сьогодні, 26 серпня, Тернополі відбувається наймасштабніша бізнес-подія цього літа – форум «Summer Ternopil Economic Platform». Зважаючи на обмеження та карантинні заходи, форум проходить в онлайн режимі.

Оргінізували форум громадські організації «Хвилі змін» та «Альянс рекламістів Тернопільщини» спільно із рекламним агентством ТОВ «Українська фабрика реклами» (м.Тернопіль) та консалтинговою компанією «Едвайс Груп» (м. Львів)

Організатори зазначають, що подія є аполітичним некомерційним проєктом, спрямованим на розвиток бізнес-середовища України.

Подія цікава як для місцевого бізнесу, так і для представників міжнародних економічних організацій та установ, зарубіжних фінансових та інвестиційних компаній, що зацікавлені у реалізації бізнес-проектів на території нашого краю.

 

Під час «Summer Ternopil Economic Platform» обговорять питання мікро- та макроекономіки, монетарної політики та економічної ситуації в Україні та в світі в умовах, спричинених пандемією COVID-19.

Мета форуму — вивчення прикладів успішних проєктів, що реалізовані на Тернопільщині як міжнародними, так і місцевими компаніями — лідерами відповідних ринків.

Дивитися форум можна ТУТ:

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews