Ліга націй: збірна України залишиться в елітному дивізіоні з імовірністю 97%

21.10.2020 11:48   Джерело: CvNews
Опубліковано : Буковинський Новинар

Збірна України вперше у своїй історії змогла переграти Іспанію в офіційному матчі. Здавалося б, що усе складається проти «Жовто-синіх»: чимало травмованих, COVID-19, втрата Малиновського та невтішна статистика, але, попри усі проблеми, українці змогли створити маленьке футбольне диво, обігравши суперника з рахунком 1:0.

А у паралельному матчі нашого квартету збірні Німеччини та Швейцарії розписали результативну нічию 3:3, що є найбільш оптимальним варіантом для України.

Після матчу Андрій Шевченко заявив, що головне завдання – залишитися в елітному дивізіоні Ліги націй. Натомість про вихід з групи говорити поки зарано, вважає головний тренер.

«Становище в групі? У нас із нашими суперниками різні задачі. Іспанія та Німеччина боротимуться за вихід із групи, наше завдання — залишитися в ній. Наші завдання не будуть змінюватися. На цей момент ми ще не готові конкурувати на цьому рівні. Ми можемо провести чотири-п’ять матчів проти тієї ж Іспанії, і для нас буде дуже важко досягти такого результату знову. Я з повагою ставлюся до українського футболу, проте я реаліст. Для того, щоб змагатися на цьому рівні, нам потрібен сильний чемпіонат, який міг би дати цю конкуренцію», – сказав володар «Золотого м’яча».

За розрахунками фахівців, збірна України з імовірністю у 97% (коефіцієнт 1.20) залишиться у Лізі А. Натомість на перебіг подій, за яким наша національна команда вилетить у Лігу B, посівши четверте місце у групі, пропонують укласти парі за 50.0 (3% ймовірності) - повідомляє портал https://bookmaker-ratings.am/.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews