Чернівчанин збив на смерть пішохода з Франківщини

18.11.2020 08:09   Джерело: CvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Водій автомобіля «Skoda Fabia» в умовах недостатньої видимості здійснив наїзд на пішохода.

На Коломийщині автівка смертельно травмувала пішохода. Автопригода за участю легкового автомобіля та пішохода сталась вчора, 16 листопада, близько 18:00 на автодорозі Н-10 «Стрий-Чернівці-Мамалига» у селі Замулинці, що у Коломийському районі. 
 

Попередньо встановлено, що водій автомобіля «Skoda Fabia» в умовах недостатньої видимості здійснив наїзд на пішохода, який рухався проїзною частиною дороги у попутному напрямку. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Івано-Франківської області.

Від отриманих травм 47-річний пішохід, мешканець смт. Ворохта, Яремчанського району загинув на місці пригоди. 28-річного водія, мешканця Чернівців перевірили на стан сп’яніння- тверезий.

За даним фактом поліція відкрила кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Встановлюються всі обставини події.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews