Буковинця, який обкрадав сусідів, засудили до 4 років тюрми

19.11.2020 14:36   Джерело: CvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Упродовж листопада – грудня  2018 року, чоловік викрав з помешкань громадян та місцевої церкви  майно на загальну суму понад 200 тисяч гривень.

Чоловікові, який обкрадав жителів Сторожинецької громади, призначили покарання у вигляді чотирьох років тюрми. Рішення прийняте апеляційним судом. Сторожинецька місцева прокуратура оскаржила вирок суду першої інстанції відносно 31-річного жителя Герцаївського району, за обвинуваченням у скоєнні крадіжок, що завдали значної шкоди потерпілим  (ч.3 ст.185 КК України).

Про це повідомляють у пресслужбі Чернівецької обласної прокуратури.

Шкоду потерпілим не відшкодував. Вироком Герцаївського районного суду його засуджено до трьох років позбавлення волі. Наші новини є у Facebook Прокуратура з даним рішенням суду не погодилась, так як вважала призначене покарання надто м’яким.

За результатами апеляційного розгляду Чернівецький апеляційний суд скасував вирок суду першої інстанції та призначив правопорушнику покарання у вигляді 4-х років позбавлення волі.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews