Десятку від "Рідного міста" та "Команди Михайлішина" зареєстрували на засіданні ЦВК

12.02.2021 19:39   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців

Центральна виборча комісія сьогодні, 12 лютого, зареєструвала десятьох депутатів Чернівецької міської ради від політичних партій "Рідне місто" та "Команда Михайлішина". За це проголосували усі 15 членів ЦВК, які були присутні на засіданні.

Депутатами Чернівецької міської ради від партії "Рідне місто" зареєстровані: Продан Василь Сафронович, Чинуш Валерій Миколайович, Бешлей Володимир Васильович.

Від партії "Команда Михайлішина": Михайлішин Віталій Михайлович, Олевич Аліна Анатоліївна, Козак Сергій Якович, Бабюк Антоніна Анатоліївна, Найдиш Валерій Миколайович, Чесанов Анатолій Анатолійович, Тимофєєв Денис Олександрович.

Центральна виборча комісія зобов'язала голову Чернівецької ТВК на найближчій сесії міськради повідомити про реєстрацію представників цих партій депутатами.

Чернівецька ТВК упродовж тривалого часу з різних причин не реєструвала представників обох партій. У роз'ясненні, направленому до ЦВК, йшлося, що у реєстрації було відмовлено через прострочення кандидатами у депутати від цих партій подачі заяв на реєстрацію до ТВК. Вони приймалися до 30 грудня.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews