Чернівці потрапили до спецпроєкту «Місто за вікенд»

02.03.2021 13:07   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців

На туристичному порталі України стартував масштабний спецпроєкт «Місто за вікенд», який UA.IGotoWorld.com розробив спільно з туристичними центрами міст України. Загалом  «Місто за вікенд»  охоплює 35  міст та селищ України.

Кожному населеному пункту присвячений окремий розділ. Для туристів підготували  усю необхідну інформацію для подорожі на 2-3 дні: топові пам’ятки, корисні поради, must-do у місті, рекомендації щодо місць харчування і ночівлі, маршрути для самостійної подорожі та екскурсії від кращих гідів, контакти туристичного центру, велика фотогалерея тощо.

До створення цього спецпроєкту долучився Туристично-інформаційний центр при Департаменті розвитку Чернівецької  міської ради. Завдяки співпраці з розробниками порталу, Чернівці також представлені у переліку туристично-привабливих  міст для мандрів на вихідні. «Місто за вікенд» – це корисний порадник  для туристів, які планують подорож нашою країною на 2-3 дні. Ознайомитися з ним можна за посиланням: https://ua.igotoworld.com/projects/weekend


 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews