Буковинські Карпати потрапили до тревел-проєкту про невідомі туристичні місця України

04.03.2021 07:22   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців

Де у Чернівецькій області можна стати глядачем змагань із авторалі, побачити високогірне озеро, яке не має дна, та пошукати заховані опришками скарби – усе це у тревел-програмі 24 каналу «Таємна мапа». Проєкт присвячений невідомим та малодослідженим туристичним місцям України, і у першому його випуску досліджували Буковинські Карпати та інші неймовірні природні локації краю.

Так, глядачів познайомили зі скельним Свято-Миколаївським чоловічим монастирем, що на хуторі Галиця поблизу Новодністровська, Скитською печерою на Заставнівщині, перевалом Шурдин, озером Гірське Око, радіолокаційною станцією «Памір», скелями Протяті Камені та Соколине Око.

«Буковинські Карпати поки залишаються осторонь популярніших місць для гірського відпочинку. Хоча досвідчені мандрівники добре знають про їхній неймовірний потенціал. Саме бажання вкотре побачити на власні очі всю природну красу цього краю та показати її глядачам стало однією з причин, чому ми обрали Чернівецьку область першою для відвідин у рамках нашого проєкту. Повірте, ми точно не прогадали», – йдеться в описі до шоу.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews