Занедбані будівлі та розвалені стіни: як виглядають санаторії Буковини? (відео)

22.03.2021 08:37   Джерело: CvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Старі будівлі, розвалені майданчики та порожні приміщення так виглядають протитуберкульозний санаторій "Садгора", ліквідована обласна комунальна установа "Дитячий санаторій "Щербинці" та санаторій "Брусниця.

Відео об’єктів оприлюднила Чернівецька обласна рада, - пише "Молодий буковнець".

Чернівецькою обласною радою було проведено моніторинг об’єктів, які належать до спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області.

Нині дитячий протитуберкульозний санаторій "Садгора" на стадії ліквідації. Більшість приміщень перебуває у незадовільному стані. Будівлі руйнуюються, стіни вкриті пліснявою.

На початку лютого під час огляду встановили, що всі приміщення санаторію, крім пульмонологічного корпусу, де перебувають діти, не опалюються.

За період 2016 – 2021 років сума рахунків складала понад 1 млн грн щороку.
За результатом проведеної роботи, зменшено планові нарахування за теплопостачання на 800 тис грн, що становить економію вказаної суми для бюджету. Нині проводять роботи щодо збереження майна та завершення процесу ліквідації.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews