Відремонтували асфальтний завод у Чернівцях: тепер він видає 45 тонн асфальтно-бетонної суміші на годину

23.04.2021 08:50   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців

У Чернівцях відремонтували асфальтний завод, замінивши необхідні деталі вартістю 700 тисяч гривень. Про це повідомив Чернівецький міський голова Роман Клічук.

Потужність заводу складає 45 тонн асфальтно-бетонної суміші на годину. У 2021 році на утримання та поточний ремонт доріг у Чернівцях виділено понад 98 мільйонів гривень. Уже розпочато ремонт доріг з удосконаленим типом покриття на понад 40 вулицях громади. 

- Разом з директором Департаменту ЖКГ Григорієм Прохоренком провели робочу зустріч на асфальтному заводі, - каже Роман Клічук. - Чому стратегічне підприємство запрацювало на місяць пізніше? Чому запасні запчастини, необхідні для роботи підприємства, закупили і встановили тільки зараз? Питань чимало. І, в першу чергу, до керівництва КП «МіськШЕП». З цим також розберемось. Але тепер маємо необхідний матеріал для ремонту доріг.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews