Пожежники на Буковині врятували від знищення господарську будівлю і житловий будинок

07.05.2021 11:52   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців

У селі Горбово Острицької територіальної громади Чернівецького району 6 травня виникла пожежа в господарській будівлі. Її помітили власники вже тоді, коли вогонь охопив майже увесь дах споруди. Площа пожежі склала 100 кв. м.

За викликом на місце події прибули рятувальники 13 державної пожежно-рятувальної частини міста Герца та місцеві пожежно-рятувальні підрозділи з сіл Горбово, Цурень.  Вогнеборці ліквідували пожежу в тих межах, в яких застали її на час приїзду, та не допустили подальшого розповсюдження полум’я. Від знищення було врятовано господарську будівлю, в якій виникла пожежа, та розташований поруч житловий будинок.  Внаслідок пожежі згоріли частково шиферне покриття господарської будівлі, дерев’яні балки, речі домашнього вжитку. Причина пожежі встановлюється, повідомляє головне управління ДСНС України у Чернівецькій області. 

Читайте також

Невідомі підпалили авто на подвір'ї буковинця
У Чернівцях під час пожежі в багатоповерхівці згоріла людина
На Буковині згоріла господарська будівля

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews