Упродовж вихідних у Чернівецькій області ліквідовано 14 пожеж. На одній з них загинула людина (ФОТО)

24.05.2021 18:38   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців

Уночі 23 травня у селі Стара Жадова Сторожинецької ТГ Чернівецького району сталася пожежа в житловому будинку, внаслідок якої загинув чоловік. За попередніми висновками фахівців, причиною загоряння стала необережність господаря під час паління.

Оскільки він проживав один, пожежу помітили сусіди. На той час вогонь повністю охопив дерев’яний будинок, площа пожежі склала 75 кв. м. За викликом прибули рятувальники 12 державної пожежно-рятувальної частини міста Сторожинець та місцевий пожежно-рятувальний підрозділ села Стара Жадова. Вогнеборці ліквідували пожежу в тих межах, в яких застали її на момент прибуття. Під час ліквідації пожежі всередині будинку рятувальники виявили тіло 60-річного господаря. Чоловік був без ознак життя, врятувати його вже не було змоги. Тіло загиблого відправили на судово-медичну експертизу міста Сторожинець для встановлення точної причини смерті.

22 травня у смт Кельменцях Кельменецької ТГ Дністровського району загорівся автомобіль «Таврія». Під час руху водій помітив дим з-під капоту авто. Чоловік зупинився та викликав рятувальників. На місце події прибув черговий караул 10 державної пожежно-рятувальної частини смт Кельменців. Вогнеборці ліквідували пожежу. Попередня причина пожежі – коротке замкнення електромережі у моторному відсіку автомобіля.

Пожежа автівка. Фото ГУ ДСНС у Чернівецькій області

 

null
Фото з мережі Інтернет

Читайте також

Невідомі підпалили авто на подвір'ї буковинця
У Чернівцях під час пожежі в багатоповерхівці згоріла людина
На Буковині згоріла господарська будівля

Окрім цього, рятувальники ліквідували ще 12 пожеж у Дністровському, Чернівецькому районах та місті Чернівці, повідомляє головне управління ДСНС України у Чернівецькій області.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews