Ділянки траси «Стрий – Івано-Франківськ – Чернівці – Мамалига» ремонтують цілодобово

25.05.2021 19:04   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців

У рамках програми «Велике будівництво» на Буковині відновлюють одразу три ділянки дороги державного значення Н-10 «Стрий – Івано-Франківськ – Чернівці – Мамалига». Загальна їх протяжність – 9 кілометрів.

Як повідомляє Служба автомобільних доріг області, на відрізку від обходу Чернівців до Боян уже застелили вирівнювальний прошарок асфальтобетону. 2,5 кілометри накрили нижнім шаром дорожнього одягу. Крім того, влаштували додаткову смугу руху транспорту на в’їзді до «Сонячної долини».

Від села Боян до Припруття підрядник розчистив придорожню смугу від чагарнику, демонтував дорожні знаки та бар’єрне огородження. Також відфрезерував зруйноване покриття.

На відрізку, що у межах села Припруття, тривають підготовчі роботи.

Підрядна організація – ТОВ «ШБУ – 77» – виконує роботи удень та уночі.

Читайте також

На Буковині відремонтували понад 60 км доріг

Через ремонт у межах сіл Бояни та Припруття ускладнений рух автотранспорту. Машини пропускають у реверсному режимі, через що водіям доводиться чекати у кілометрових заторах. Щоб розвантажити трафік, Служба пропонує легковикам оминути ділянки, які ремонтують, шляхом Т-26-03 «Чернівці – Недобоївці – Хотин».

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews