Убивство з особливою жорстокістю - буковинця засуджено до 12 років позбавлення волі

05.07.2021 07:31   Джерело: CvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Чернівецька окружна прокуратура підтримала обвинувачення стосовно 56-річного жителя  Чернівецького району за фактом умисного вбивства, вчиненого з особливою жорстокістю.

Чернівецька окружна прокуратура підтримала обвинувачення стосовно 56-річного жителя  Чернівецького району за фактом умисного вбивства, вчиненого з особливою жорстокістю (п.4 ч.2 ст. 115 КК України).

За результатами судового розгляду встановлено, що в грудні 2019 року вказаний громадяни жорстоко побив 57-річного знайомого, з яким вони спільно розпивали алкогольні напої у дачному будинку в Чернівцях. Смерть потерпілого настала від травматичного шоку.

На ґрунті раптово виниклих неприязних відносин, обвинувачений, бажаючи настання смерті знайомого наносив йому численні удари руками та ногами по різним частинам тіла. Після скоєння злочину викликав таксі та поїхав додому.

У судовому засіданні свою вину не визнав. Заявив, що конфлікт розпочав потерпілий. Чи наносив йому удари не пам’ятає, бо перебував у стані алкогольного сп’яніння. Станом його здоров’я не цікавився, бо через два дні поїхав за кордон на роботу.

Вироком Шевченківського районного суду м. Чернівці його засуджено до 12 років позбавлення волі. До набрання вироком законної сили чоловік перебуватиме в ДУ «Чернівецький слідчий ізолятор».

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews