Хто такий Сергій Томнюк, якого призначили директором аеропорту "Чернівці"

18.08.2021 07:10   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців

Чернівецький міський голова Роман Клічук призначив Сергія Томнюка новим директором КП «Міжнародний аеропорт «Чернівці» імені Леоніда Каденюка. Упродовж чотирьох місяців той виконував обов’язки керівника підприємства. 

«За чотири місяці Сергій Томнюк показав себе ефективним управлінцем. Зрештою, результати підприємства говорять самі за себе. Це і відновлення авіарейсів, оптимізація витрат підприємства, відновлення інфраструктурних об’єктів», – зазначив заступник міського голови Ігор Крохмаль на своїй сторінці у соцмережі.  

null
Фото з мережі Інтернет

Довідково

Томнюк Сергій Васильович народився 5 липня 1973 року в с.м.т. Глибока Чернівецької області. У 1988 році закінчив 8 класів Слобідської восьмирічної школи Глибоцького району Чернівецької області та вступив до Чернівецького педагогічного училища ім. О. Маковея, яке закінчив у 1992 році за спеціальністю "вчитель початкових класів, організатора роботи з учнівським колективом". З 1994 по 1999 роки навчався у Київському Державному торговельно-економічному університеті, по завершенню навчання отримав кваліфікацію "економіст з обліку і аудиту".

Працював: вчителем фізичного виховання Горбівецької восьмирічної школи Глибоцького району Чернівецької області; старшим податковим ревізором-інспектором відділу оподаткування фізичних осіб Глибоцької Державної податкової інспекції; старшим податковим ревізором-інспектором групи по контролю за справлянням акцизного збору відділу непрямих податків управління оподаткування юридичних осіб Державної податкової інспекції у м. Чернівцях; старшим податковим ревізором-інспектором відділу ліцензування та контролю за виробництвом та обігом підакцизних товарів Регіонального управління Державної податкової адміністрації у Чернівецькій області; директором ТОВ «ТІАРА-С» та ТОВ «3С Компані», займався підприємницькою діяльністю. З 11 травня 2004 року по 31 грудня 2014 року працював на посаді комерційного директора служби паливно-мастильних матеріалів Чернівецького міжнародного аеропорту «Чернівці».

У січні 2021 року пройшов профільні тренінги з підвищення кваліфікації, що засвідчено відповідними сертифікатами, а саме:

Первинна підготовка з основ авіаційної безпеки (свідоцтво № 00032-21, дійсне з 22.01.2021 р. до 22.01.2024 р.; Державна авіаційна служба України, ТОВ «ГЛОБАЛ АВІЕЙШН ЮК», м. Київ);

Безпека в контрольованій зоні обмеженого доступу (Сертифікат № 0005-21, дійсний з 11.01.2021 р. до 11.01.2024 р.; ТОВ «ГЛОБАЛ АВІЕЙШН ЮК», м. Київ).

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews