Понад 80 студентів і викладачів вакцинувалися 1 жовтня у ЧНУ

01.10.2021 20:07   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців

У Блакитній залі ЧНУ сьогодні вкотре відбулася вакцинація студентів та співробітників університету згідно вимоги МОН щодо забезпечення учасників освітньої сфери щепленням від COVID-19.

Нагадаємо, що відповідно до Карти зі впровадження вакцини від гострої респіраторної хвороби COVID-19 сфера освіти є пріоритетною групою захисту. До університету прибула мобільна бригада медиків. Перш ніж робити щеплення, проводиться первинний медичний огляд – медики міряють температуру, пульс, тиск, розпитують про самопочуття, наявність хронічних хвороб, алергій тощо.

Читайте також

Студентський хор «Резонанс» ЧНУ взяв участь фестивалі у зоні ООС

Крім того, охочі щепитися заповнюють бланк інформованої згоди та оцінки стану здоров’я, а дані тих, хто не має декларації з сімейним лікарем, медичні працівники вносять до електронної бази.

Сьогодні процедура відбулася вже вшосте. Всього вакцинувалося 84 людини, серед яких були як студенти, так і склад співробітників.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews