Поліція Путильщини вилучила з незаконного обігу цигарки майже на чверть мільйона гривень

29.10.2021 16:01   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців

Житель Чернівецької області перевозив у автомобілі 5 тисяч пачок тютюнових виробів без марок акцизного податку України. Слідчі відділення поліції № 1 (смт. Путила) Вижницького райвідділу поліції розпочали за цим фактом кримінальне провадження.

Кримінальне правопорушення викрили співробітники сектору реагування патрульної поліції ввечері 28 жовтня. Здійснюючи заходи з протидії незаконному обігу підакцизних товарів, екіпаж ГРПП зупинив у селі Сергії автомобіль «Opel Vectra» на іноземній реєстрації. За кермом іномарки перебував 52-річний житель села Селятин.

У транспортному засобі правоохоронці виявили 10 ящиків з тютюновими виробами іноземного виробництва. Документів про походження підакцизних товарів у чоловіка не було. Поліцейські вилучили у порушника транспортний засіб і вантаж.

Читайте також

Контрабандистам і карантин не завада
Двоє буковинців підпільно виготовляли цигарки
Буковинські правоохоронці припинили діяльність підпільного цеху з виготовлення цигарок (фото, відео)

Слідчі поліції внесли відомості про викрите правопорушення до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками частини 1 статті 204 (Незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів) Кримінального кодексу України.

Наразі правоохоронці вирішують питання про накладення арешту на вилучене майно, повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews