На Клокучці відкрили спортмайданчик-"довгобуд" (ФОТО)

20.11.2021 16:50   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців
Сьогодні у Чернівцях відкрили ще один спортивний майданчик. Цього разу на вулиці Бережанській. Ще у 2016 році, завдяки активним мешканцям мікрорайону, була підтримана ініціатива облаштування поля для міні-футболу.
 
- Роботи розпочались та до цього часу не були завершені, - каже заступник Чернівецького міського голови Василь Зазуляк. - З підрядником, який не виконував умов - розірвали договір. У 2020 році провели новий тендер, але фінансування так і не передбачили. А вже у 2021 році з подання Департаменту інфраструктури та благоустрою  виконком перерозподілив, а бюджетна комісія затвердила виділення фінансування на завершення об'єкту. Хочу також подякувати і підряднику, який в максимально короткі терміни якісно виконав роботи і тепер Клокучка має власний майданчик зі штучним покриттям. Уже сьогодні відбулись перші змагання з міні-футболу серед чотирьох місцевих команд. Приємно бачити, що прийшли не тільки дорослі, а й безліч майбутніх футболістів. Подарував м’ячі найменшим спортсменам, з надією, що саме тут виросте майбутня футбольна легенда.
 
null
Фото з мережі Інтернет

null
Фото з мережі Інтернет

null
Фото з мережі Інтернет

Спортмайданчик. Фото з мережі Інтернет
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews